Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağ ve bal görmek

Rüyada yağ ve bal görmek

Rüyada yağ ve bal görmek uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, kısmetli bir yıl geçirileceğine, etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Rüyada yağ ve bal gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı veya iş hayatınızı ilgilendiren konularda uzun vadeli ilişki, iş birliği ya da işlere veya uzun zamandır çözüm bekleyenlere odaklanmalısınız.

Rüyada yağ bal görmek rahat edilecek bir projeye girileceğine, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada yağlı ballı ekmek yemek işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada ekmeğe yağ ve bal sürmek evliyseniz eşle iyi geçime, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ekmeğe yağ bal sürmek daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada yağ ve bal yemek kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, kendi hataları ile yüzleşeceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına alamet eder.

Rüyada yağ ve bal görmek almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine inanılır.

Rüyada bal yağ görmek kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına, rüya sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada bal ve yağ yemek çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, yaşadığı zorlukların son bulacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments