Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bal ve yağ yemek

Rüyada bal ve yağ yemek

Rüyada bal ve yağ yemek verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine, başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada bal ve yağ yemek gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız kişiler veya paylaşılan fikirler başarınızı geliştirebilir.

Rüyada yağ ve bal yemek sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, aralarındaki iletişimin bozulacağına inanılır.

Rüyada yağlı ballı ekmek yemek hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine, güzel ve rahat bir yaşamı olacağına, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada bal yağ yemek işlerinin bollaşacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, işinde en iyisi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bal ve yağ yemek her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine inanılır.

Rüyada yağ bal yemek maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Rüyada yağ ve bal görmek güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bal yağ görmek insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine, kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ekmeğe yağ ve bal sürmek çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sevinçli haberlerin alınacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments