Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağ bal yemek

Rüyada yağ bal yemek

Rüyada yağ bal yemek maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, çıkar için insanlara zulmetmeye, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, ana baba için hayırlı bir adım atılacağına inanılır.

Rüyada yağ bal yemek gördüyseniz:

  • Dikkate almanızda fayda var, daha parlak sonuçlar elde edebilirsiniz.

Rüyada yağ bal yemek işlerin yoluna gireceğine, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bal yağ yemek sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına delalet eder.

Rüyada yağlı ballı ekmek yemek bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına, işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine işaret eder.

Rüyada yağ ve bal yemek ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, adım atarken çok zorlanacağına, de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına delalettir.

Rüyada bal ve yağ yemek uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına, işinde de istediği başarıyı yakalayacağına işaret eder.

Rüyada ekmeğe yağ ve bal sürmek çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına işarettir.

Rüyada ekmeğe yağ bal sürmek sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bal yağ görmek sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya, çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına, ardından sevinçli bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments