Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağ çıkarmak

Rüyada yağ çıkarmak

Rüyada yağ çıkarmak çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, biraz zaman geçmesi gereken haber, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına, rızkının sonsuz olacağına, yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yağ çıkarmak gördüyseniz:

  • Uzun zamandır tanıdığınız kişiler ya da alışılmadık şeyler tecrübe ettiklerinizle ilişkileriniz yaşam boyu dostluk boyutuna geçebilir.

Rüyada yağ çıkarmak hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada vücuttan yağ çıkarmak birçok yeni bağlantı kurulacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına, müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine yorulur.

Rüyada yağ basmak hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, servet sahibi olacağına, çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada yağlı su görmek dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına alamet eder.

Rüyada yağlanmış ekmek görmek özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine tabir olunur.

Rüyada yağlı pide görmek çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına yorulmaktadır.

Rüyada katı yağ yemek huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, bütün maksatlarının gerçekleşmesi, rahat bir hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yağmur yağarken ağlamak aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments