Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağlanmış ekmek görmek

Rüyada yağlanmış ekmek görmek

Rüyada yağlanmış ekmek görmek borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına, kısmetlerinin artacağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada yağlanmış ekmek gördüyseniz:

  • Bazı başlıklarda boş boş konuşan ya da yemek masasında dünyayı kurtaran kişilere tahammül etmeniz gerekebilir.

Rüyada yağlı ballı ekmek yemek kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, şeytanın aklına uyacağına, hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada ekmek yağlayıp yemek aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ekmeğine yağ sürmek dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada yağlı ekmek pişirmek sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada yağlı ekmek yapmak barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, büyük adımlar atacağına, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına yorulur.

Rüyada yağlı ekmek yemek birikiminin artacağına, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yağlı ekmek görmek ekonomik durumunun düzeleceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına tabir olunur.

Rüyada yağlı ekmek almak sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, edilen duaların karşılığını bulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments