Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağlı pide görmek

Rüyada yağlı pide görmek

Rüyada yağlı pide görmek elinin bolluk ve bereket göreceğine, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada yağlı pide gördüyseniz:

  • Merak uyandıran fikirlerin eyleme dökülmesi gerekiyor.

Rüyada yağlı pide görmek Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine, uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, rüya sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada yağlı pide yemek fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, iyi habere alamet eder.

Rüyada etli pide yemek bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden rüya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük pide görmek uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, şerefe ve izzete işaret eder.

Rüyada pastırmalı pide görmek hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine, çok mutlu ve huzurlu olacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada ekmek pide görmek aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, muradın gerçekleşeceğine, rahat geçinerek yaşayacağına delalettir.

Rüyada pide yaptığını görmek aralarından su sızmayacağına, herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına yorulur.

Rüyada otlu pide görmek ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine, güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments