Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabani öküz görmek

Rüyada yabani öküz görmek

Rüyada yabani öküz görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, can sıkıcı haberler işiteceğinize, başarılara yeni başarılar katılacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yabani öküz gördüyseniz:

  • Arkadalarınızı bir araya getirebilir veya davet edebilirsiniz.

Rüyada yabani öküz görmek girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada yabani tavuk görmek geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yabani ot toplamak aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, işindeki verimliliğinin düşeceğine, yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yabani hurma görmek düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yabani gül görmek başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına delalet eder.

Rüyada yabani ördek görmek iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada yabani kedi görmek kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine, yakında başlayacak aşk macerasına, kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına alamet eder.

Rüyada yabani keçi görmek takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına, onlarla arasının açılacağına, hem eğleneceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments