Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabani kedi görmek

Rüyada yabani kedi görmek

Rüyada yabani kedi görmek hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Rüyada yabani kedi gördüyseniz:

  • Belli konularda anlaşmaya varmadan önce, maksimum yarar sağlamanın yollarını bulmalısınız.

Rüyada yabani kedi görmek yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına yorulur.

Rüyada yabani hayvan görmek çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada yabani güvercin avlamak huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, evli ise çocuk sahibi olacağına, aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yabani meyve görmek yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine, kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada yabani keçi görmek zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına, keyfinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada yabani ot temizlemek eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yabani hayvan öldürmek ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine rivayet eder.

Rüyada yabani gül görmek oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments