Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabani hurma görmek

Rüyada yabani hurma görmek

Rüyada yabani hurma görmek küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, acılarını ve kederlerini içine atacağına, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına alamet etmektedir.

Rüyada yabani hurma gördüyseniz:

  • Sürekli yarınınızı düşünerek hareket ediyorsunuz.

Rüyada yabani hurma görmek kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yabani atlar görmek kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada yabani kurt görmek şansının kötüye gideceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada yabani ot toplamak çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yabani öküz görmek sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına, alim insanlardan sayılacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine işarettir.

Rüyada yabani tavşan görmek sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine, daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına delalettir.

Rüyada yabani hayvan avlamak daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına delalettir.

Rüyada yabani ördek avlamak güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, rızkın artacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments