Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabani gül görmek

Rüyada yabani gül görmek

Rüyada yabani gül görmek alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına, içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, anne baba ile ters düşüleceğine işarettir.

Rüyada yabani gül gördüyseniz:

  • Her şeyin fazlasından kaçınmalısınız.

Rüyada yabani gül görmek yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına işaret etmektedir.

Rüyada yabani tavuk yakalamak çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yabani kaz yakalamak kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine yorulur.

Rüyada yabani hayvandan kaçmak maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, başarı kazanılacağına, rüya sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yabani meyve yemek kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yabani hayvanları görmek bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine tabir olunur.

Rüyada yabani tavuk görmek uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, yaşanan yokluğun biteceğine, elindekileri kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada yabani hurma görmek dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına, kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kendisine şifa olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments