Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancının elini tutmak

Rüyada yabancının elini tutmak

Rüyada yabancının elini tutmak deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına alamet etmektedir.

Rüyada yabancının elini tutmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya sevgi temalı ilişkilerinizi ilgilendiren olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada yabancı erkek elini tutmak geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sahip olduklarının da çoğalacağına işaret eder.

Rüyada yabancının elini tutmak hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine rivayet eder.

Rüyada yabancı erkeğin elini tutmak sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yabancı bir kızın elini tutmak uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine tabir olunur.

Rüyada yabancı birinin elini tutmak mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, başka işler deneyeceğine delalet eder.

Rüyada yabancı kadının elini tutmak bahtının da çok parlak olacağına, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, yıpranacağına, strese gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yabancı birinin elini öpmek endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına, sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına yorulmaktadır.

Rüyada yabancı erkekle el ele tutuşmak işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına, hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments