Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı erkek elini tutmak

Rüyada yabancı erkek elini tutmak

Rüyada yabancı erkek elini tutmak sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına, evlerin ayrılacağına, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yabancı erkek elini tutmak gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdık bir teklifle veya bir sorunun çözümüne yarayabilecek bir bilgiyle gelebilir.

Rüyada yabancı erkeğin elini tutmak rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada yabancı erkek elini tutmak hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, başının hiç dara düşmeyeceğine, sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine inanılır.

Rüyada yabancı birinin elini tutmak hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına, işbirliği içinde olacağına, öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına yorulur.

Rüyada yabancı bir kızın elini tutmak yeni bir sosyal hayata adıma atacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yabancı kadının elini tutmak işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yabancının elini tutmak çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına, canının derdine düşeceğine, işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına rivayet eder.

Rüyada yabancı erkekle el ele tutuşmak rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına rivayet eder.

Rüyada yabancı bir erkekle el ele tutuşmak genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments