Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaban domuzundan kaçmak

Rüyada yaban domuzundan kaçmak

Rüyada yaban domuzundan kaçmak önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına, zor ve stresli günler geçireceğine, zarar getirecek bir yoldan dönmeye, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına yorulur.

Rüyada yaban domuzundan kaçmak gördüyseniz:

  • Durumunuzu kurtarabilmek için kendinize daha çok vakit ayırmayı denemelisiniz.

Rüyada yaban domuzundan kaçmak çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, sermayenin harcandığına değeceğine, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada yaban domuzu öldürmek borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yaban domuzu görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, canını ve malını garanti altına alacağına işarettir.

Rüyada yaban domuzu avlamak aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına, hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına yorulur.

Rüyada yaban domuz görmek gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine işarettir.

Rüyada yavru yaban domuzu görmek maddi yükümlülüklerin azalacağına, zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah yaban domuzu görmek sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına, hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına, bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına yorulur.

Rüyada yaban domuzu yavrusu görmek başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments