Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yabanciyi öpmek

Rüyada bir yabanciyi öpmek

Rüyada bir yabanciyi öpmek atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, rahata kavuşmaya, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada bir yabanciyi öpmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız olumlu ilerleyecek.

Rüyada bir yabanciyi öpmek kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine alamet eder.

Rüyada yaban arı görmek daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, çok sevinçli olaylar yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yaban mersini yediğini görmek sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaban hayvanı görmek çözümlere ve çarelere kavuşacağına, gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yaban hayvanları görmek isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, her türlü yakarışının karşılık bulacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine inanılır.

Rüyada uçan yaban ördeği görmek düşmanlar ile mücadele edeceğine, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine, gerek görürse insanların içine fitne sokacağına yorulmaktadır.

Rüyada yaban kuşu görmek bolluk ve bereket göreceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Rüyada yavru yaban domuzu görmek ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments