Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı para almak

Rüyada yabancı para almak

Rüyada yabancı para almak inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada yabancı para almak gördüyseniz:

  • Belli girişimlerinizi canlandırabilecek kişi ya da gruplarla tanışabileceğiniz yola girdiniz.

Rüyada birinden yabancı para almak dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yabancı para görmek sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına delalettir.

Rüyada yabancı ülke parası görmek olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada kağıt yabancı para görmek huzurlu ve mutlu olunacağına, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yabancı kağıt para bulmak akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, çok mutlu günler geçireceğine, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada yabancı bozuk para bulmak ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine işarettir.

Rüyada yabancı para saymak sorunlarının daha büyük bir hal alacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına delalet eder.

Rüyada tomarla yabancı para görmek zenginliğe sahip olacağına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments