Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kağıt yabancı para görmek

Rüyada kağıt yabancı para görmek

Rüyada kağıt yabancı para görmek günah ve suç işleyeceğine, çok daha mutlu olunacağına, sevinç gözyaşları dökmeye, rüya sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kağıt yabancı para gördüyseniz:

  • Başka insanlarla birlikte üzülebileceğiniz bir olaya tanık olabilirsiniz.

Rüyada kağıt yabancı para görmek içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada yabancı kağıt para bulmak insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına, verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yabancı birinden kağıt para almak sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, daha güçlü bir hale geleceğine, yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yabancı kağıt para almak sürpriz gelişmeler yaşayacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına rivayet eder.

Rüyada yabancı kağıt para görmek yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına, hem rahat bir hayata kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada yabancı bozuk para bulmak yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yabancı para almak arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine, muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine yorulur.

Rüyada yabancı demir para görmek işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments