Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı kağıt para bulmak

Rüyada yabancı kağıt para bulmak

Rüyada yabancı kağıt para bulmak huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına, sevilen bir dostu kaybetmeye, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, çok büyük bir işe girileceğine, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada yabancı kağıt para bulmak gördüyseniz:

  • Çevrenize karşı uyumsuz davranışlarınız olabilir.

Rüyada yabancı kağıt para bulmak heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine yorulur.

Rüyada kağıt yabancı para görmek hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, ister istemez çok üzüleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine işaret eder.

Rüyada yabancı kağıt para görmek işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, ailesini rahat şekilde yaşatacağına tabir olunur.

Rüyada yabancı birinden kağıt para almak yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına yorulur.

Rüyada yabancı kağıt para almak kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına, rakiplerine yenileceğine, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yerde yabancı para bulmak etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, isteklerine ve arzularına kavuşacağına işaret eder.

Rüyada yabancı bozuk para bulmak karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına işarettir.

Rüyada yabancı para bulmak kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments