Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden yabancı para almak

Rüyada birinden yabancı para almak

Rüyada birinden yabancı para almak kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinden yabancı para almak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin fikirlerini imkansız olarak değerlendirebilirsiniz.

Rüyada yabancı metal para görmek ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına, ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına, diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine işaret eder.

Rüyada yabancı para saymak atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına yorulur.

Rüyada yerde yabancı para bulmak başına tekin olmayan olayların geleceğine, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine rivayet eder.

Rüyada yabancı para vermek giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine yorulur.

Rüyada yabancı birinden kağıt para almak kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yabancı demir para görmek hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine alamet eder.

Rüyada yabancı bozuk para toplamak verimli ve bereketli işler yapacağına, çok yükseleceğine, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına işarettir.

Rüyada yabancı para bulmak karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, başını borçlardan kaldıramayacağına, büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments