Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tomarla yabancı para görmek

Rüyada tomarla yabancı para görmek

Rüyada tomarla yabancı para görmek eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına, sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine yorulur.

Rüyada tomarla yabancı para gördüyseniz:

  • Enerji tüketici fiziksel aktiviteler mesela değişik sporlar yapmak, koşmak, yüzmek, bisiklete binmek için iyi bir zamandır.

Rüyada tomarla yabancı para görmek kötü gününden de geri duracağına, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına inanılır.

Rüyada tomarla kağıt para görmek girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına inanılır.

Rüyada tomar para almak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, hırsızlık yapacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada para tomarı görmek kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir tomar para görmek haneye dertlerin gireceğine , sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine rivayet eder.

Rüyada tomarla kağıt para saymak çok büyük sıkıntıya düşeceğine, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine, kendisini kötü durumlara sokmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tomarla para görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada tomarla para aldığını görmek mubah olmayan yollara sapacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments