Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı kadınla konuşmak

Rüyada yabancı kadınla konuşmak

Rüyada yabancı kadınla konuşmak sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına, iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine, karanlık kişilerle muhatap olacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yabancı kadınla konuşmak gördüyseniz:

  • Düşünmeden hareket edebilir veya temeli olmayan varsayımlarda bulunabilirsiniz.

Rüyada yabancı bir kadınla konuşmak kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, masrafların altında kalacağına delalettir.

Rüyada yabancı kadınla konuşmak yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına işaret eder.

Rüyada yabancıyla konuşmak epey bir zarara uğrayacağına, yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada yabancı biriyle konuşmak neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, sonunda büyük bir başarı kazanılacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine işaret etmektedir.

Rüyada yabancı bir dil konuşmak yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yabancı bir erkekle konuşmak hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, hayata karşı cesaretleneceğine rivayet eder.

Rüyada telefonda yabancıyla konuşmak doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, sonra kendi işini kuracağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yabancı konuşmak yürek yakan biri haline geleceğine, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, çok rahat bir nefes alacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments