Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı bir erkekle konuşmak

Rüyada yabancı bir erkekle konuşmak

Rüyada yabancı bir erkekle konuşmak her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, sorunlarının günden güne artacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Rüyada yabancı bir erkekle konuşmak gördüyseniz:

  • Çok fazla önemsemediğiniz işlerle uğraşırken aniden aklınıza sizin için önemli bir konuda ilerlemenize ya da isteklerinizi gerçekleştirmenize faydası olabilecek fikirler gelebilir.

Rüyada yabancı erkekle konuşmak iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, hayatının bir düzene kavuşacağına, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yabancı bir erkekle konuşmak girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına, evlerin ayrılacağına yorulur.

Rüyada yabancı bir kızla konuşmak ekmeğinin azalacağına, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yabancı bir adamla konuşmak elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, tüm dileklerinin gerçek olacağına işaret eder.

Rüyada telefonda yabancıyla konuşmak arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yabancı dil konuşmak parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yabancı bir dil konuşmak garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yabancı bir kadınla konuşmak sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments