Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı konuşmak

Rüyada yabancı konuşmak

Rüyada yabancı konuşmak ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, onlara seve seve bildiklerini aktaracağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yabancı konuşmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler sizi doğru yolda ya da yönde ilerlediğinize ikna etmeye çalışabilirler.

Rüyada yabancı bir dil konuşmak uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine, tebrik edileceğine delalet eder.

Rüyada yabancı bir erkekle konuşmak hakkında dedikodu çıkarılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada yabancı erkekle konuşmak iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada yabancı biriyle konuşmak zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yabancı kızla konuşmak haneye bolluk ve bereketin dolacağına, mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına işaret eder.

Rüyada yabancı bir kadınla konuşmak çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada yabancı bir kızla konuşmak uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada yabancı konuşmak yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, yüksek diploma alacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments