Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancıyla konuşmak

Rüyada yabancıyla konuşmak

Rüyada yabancıyla konuşmak işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, kazancında da artış meydana geleceğine, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada yabancıyla konuşmak gördüyseniz:

  • İlişkiler dikkat gerektiriyor.

Rüyada yabancı bir dil konuşmak evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine yorulur.

Rüyada yabancı bir erkekle konuşmak her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına rivayet eder.

Rüyada yabancı insanla konuşmak kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yabancı bir kızla konuşmak işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada telefonda yabancıyla konuşmak kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yabancı insanlarla konuşmak insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine, gelirinin azalacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine tabir olunur.

Rüyada yabancı erkekle konuşmak artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına işarettir.

Rüyada yabancı bir kadınla konuşmak evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, bunun için her gün şükredeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments