Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefonda yabancıyla konuşmak

Rüyada telefonda yabancıyla konuşmak

Rüyada telefonda yabancıyla konuşmak umutlarının da tükeneceğine, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine, atılacak adımların boşa çıkacağına, günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, miras konularında sıkıntılar çıkacağına, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine rivayet eder.

Rüyada telefonda yabancıyla konuşmak gördüyseniz:

  • Sizinle aynı ilgi alanlarına sahip kişilerle biraraya gelebilirsiniz.

Rüyada telefonda yabancıyla konuşmak bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, hastalıkların haneden uzak olacağına tabir olunur.

Rüyada yabancı bir kızla konuşmak kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yabancı kızla konuşmak hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına delalettir.

Rüyada yabancı konuşmak sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine işarettir.

Rüyada yabancı kadınla konuşmak atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Rüyada yabancı bir dil konuşmak yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına delalettir.

Rüyada yabancı insanla konuşmak kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, yeni bir ortama girileceğine işarettir.

Rüyada yabancı birisiyle konuşmak işlerinin baltalanacağına, garanti olacak bir yer edineceğine, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments