Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı bir dil konuşmak

Rüyada yabancı bir dil konuşmak

Rüyada yabancı bir dil konuşmak evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, edilen duaların kabul olacağına, bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine rivayet eder.

Rüyada yabancı bir dil konuşmak gördüyseniz:

  • Hiçbir art niyet olmayan durumları bile şüpheyle karşılama eğilimlerindesiniz.

Rüyada yabancı bir dil konuşmak sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yabancı dil konuşmak işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yabancı dil okumak elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, işinden ve hayatından geri kalacağına inanılır.

Rüyada birinin yabancı dil konuştuğunu görmek uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine inanılır.

Rüyada yabancı dil bilmek alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yabancı dil konuşan görmek hayır getirecek bir konuda çalışacağına, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, aşık olacağına işarettir.

Rüyada yabancı dil konuştuğunu görmek günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine, tatsız durumlardan sıyrılamayacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yabancı dil konuşanı görmek büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments