Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı erkekten hoşlanmak

Rüyada yabancı erkekten hoşlanmak

Rüyada yabancı erkekten hoşlanmak Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine, gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine tabir olunur.

Rüyada yabancı erkekten hoşlanmak gördüyseniz:

  • Enerji fazlanızı yürüyüşlere çıkarak ya da spor yaparak atabilirsiniz.

Rüyada yabancı erkekten hoşlanmak mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine işaret eder.

Rüyada yabancı birinden hoşlanmak kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine yorulur.

Rüyada hoşlandığı erkeğe sarılmak kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına delalet eder.

Rüyada hoşlandığı erkekle telefonda konuşmak güzel bir iş fırsatına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine delalettir.

Rüyada hoşlandığın erkek tarafından öpülmek parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hoşlandığı erkek tarafından öpülmek herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, hem ün sahibi olacağına, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada hoşlandığın erkeğe sarılmak yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, kudretli kişiler arasına gireceğine, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada hoşlandığın erkeği başkasıyla görmek ün ve itibar sahibi olacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments