Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hoşlandığı erkeğe sarılmak

Rüyada hoşlandığı erkeğe sarılmak

Rüyada hoşlandığı erkeğe sarılmak mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, sorunların ve tartışmaların sona ereceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, hayırlı bir eşe, sahip olduklarının da çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada hoşlandığı erkeğe sarılmak gördüyseniz:

  • Kolayca halledilemeyen bazı konuların ya da kendiliğinden gelmeyen tekliflerin, bireysel girişimleriniz sonucu elde edilmesi gerekebilir.

Rüyada hoşlandığı erkeğe sarılmak çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, yönetici makamına geleceğine, işinin en iyisi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada hoşlandığın erkeğe sarılmak adım atarken çok zorlanacağına, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın erkekle sarılmak alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, hayırlı bir kısmet çıkacağına, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada hoşlandığına sarılmak huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına rivayet eder.

Rüyada hoşlandığın kıza sarılmak huzura ve mutluluğa kavuşacağına, aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına yorulur.

Rüyada hoşlandığın kişiyle sarılmak tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına rivayet eder.

Rüyada hoşlandığı birine sarılmak aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın kişiye sarıldığını görmek yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments