Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı erkekle sevgili olmak

Rüyada yabancı erkekle sevgili olmak

Rüyada yabancı erkekle sevgili olmak geçmişin kötü izlerinin silineceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına, mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına rivayet eder.

Rüyada yabancı erkekle sevgili olmak gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınızla veya yaşça sizden büyük kişilerle ilişkilerinizi geliştirmelisiniz.

Rüyada yabancı bir erkekle sevgili olmak sağlığının yerine geleceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine tabir olunur.

Rüyada yabancı erkekle sevgili olmak sıkıntıların sona ereceğine, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına inanılır.

Rüyada yabancı sevgili görmek şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada yabancı biriyle sevgili olmak rüya sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, kısmetinin hep açık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yabancı erkek görmek bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına alamet eder.

Rüyada yabancı bir erkekle uyumak uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada yabancı bir erkeği görmek kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada yabancı bir erkekle tanışmak güçten düşeceğine, yorulacağına, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments