Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı bir erkekle sevgili olmak

Rüyada yabancı bir erkekle sevgili olmak

Rüyada yabancı bir erkekle sevgili olmak uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, çok büyük bir acı duyacağına, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına işarettir.

Rüyada yabancı bir erkekle sevgili olmak gördüyseniz:

  • Sürekli bir ilişki içindeyseniz ya da evliyseniz bazı kavga veya kıskançlıklar huzurunuzu bozabilir.

Rüyada yabancı bir erkekle sevgili olmak keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine rivayet eder.

Rüyada yabancı erkekle sevgili olmak sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına delalettir.

Rüyada yabancı sevgili görmek kolay yollardan kazanacağına, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına işaret eder.

Rüyada yabancı biriyle sevgili olmak işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, beğenilen işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada yabancı bir erkeğe aşık olmak eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine işaret eder.

Rüyada yabancı bir erkekle uyumak çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına inanılır.

Rüyada yabancı bir erkekle konuşmak çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına alamet eder.

Rüyada yabancı bir erkeği görmek sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına, yüklü siparişler alacağına, güzel bir birlikteliğe başlanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments