Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı biriyle sevgili olmak

Rüyada yabancı biriyle sevgili olmak

Rüyada yabancı biriyle sevgili olmak ele geçecek haram mal ve paraya, endişeli durumların son bulacağına, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine inanılır.

Rüyada yabancı biriyle sevgili olmak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan haberler, olaylar veya durumlar hızlı hareket etmeyi gerektirebilir.

Rüyada yabancı erkekle sevgili olmak kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına, iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine işaret etmektedir.

Rüyada yabancı sevgili görmek kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yabancı bir erkekle sevgili olmak ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına alamet eder.

Rüyada yabancı biriyle sevgili olmak problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine, başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine delalet eder.

Rüyada yabancı bir ülkeye gitmek yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada yabancı evde yıkanmak büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına delalettir.

Rüyada yabancı bir ülkede bulunmak maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına yorulur.

Rüyada yabancı ırk görmek aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine, onlardan fayda göreceğine, huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments