Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı erkek görmek

Rüyada yabancı erkek görmek

Rüyada yabancı erkek görmek iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, belalardan korunacağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, yanlış işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada yabancı erkek gördüyseniz:

  • Keyifli işlerin içine girebilir veya birlikte olmaktan keyif aldığınız kişilerle zaman geçirmek isteyebilirsiniz.

Rüyada yabancı bir erkekle tanışmak tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yabancı erkeği öpmek dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, bazı iş birlikleri yapacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına tabir olunur.

Rüyada yabancı bir erkeğin sarıldığını görmek verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, uzun bir ömre sahip olunacağına, muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına tabir olunur.

Rüyada yabancı erkek organı görmek kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına işarettir.

Rüyada yabancı uyruklu erkek görmek hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yabancı erkekten hoşlanmak zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan rüya sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına delalet eder.

Rüyada yabancı bir erkekle sevgili olmak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yabancı bir erkekle yatakta yatmak küçük işlere sermaye harcamayacağına, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments