Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı sevgili görmek

Rüyada yabancı sevgili görmek

Rüyada yabancı sevgili görmek zenginliğinin artacağına, tüm dileklerinin gerçek olacağına, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına işarettir.

Rüyada yabancı sevgili gördüyseniz:

  • Harekete geçmekten çekinmeyin, sorularınız varsa sonra dile getirirsiniz.

Rüyada yabancı biriyle sevgili olmak işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına, maddi açıdan pek getirisi olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yabancı bir erkekle sevgili olmak iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yabancı erkekle sevgili olmak işlerin büyük kazanç sağlayacağına, verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada yabancı sevgili görmek hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, her zaman çok mutlu olacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yabancı dil konuşan birini görmek güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada yerde yabancı para bulmak böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, arzu ve isteklerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yabancı plaka görmek işlerin daha kötüye gideceğine, çok büyük bir işe girileceğine, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına işaret eder.

Rüyada yabancı bebeği emzirmek maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments