Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasının cumhurbaşkanı olduğunu görmek

Rüyada babasının cumhurbaşkanı olduğunu görmek

Rüyada babasının cumhurbaşkanı olduğunu görmek ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, Allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada babasının cumhurbaşkanı olduğunu gördüyseniz:

  • Gereksiz veya yüksek meblağlı harcama ya da borçlardan kaçınmanızda fayda var.

Rüyada babasının cumhurbaşkanı olduğunu görmek tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada cumhurbaşkanıyla namaz kılmak iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cumhurbaşkanı olmak kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine, üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına işaret eder.

Rüyada cumhurbaşkanının öldüğünü duymak işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada başbakan cumhurbaşkanı görmek maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine, elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cumhurbaşkanını evinde görmek çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, sağlığın günden güne iyiye gideceğine, gelirinin sürekli olacağına tabir olunur.

Rüyada yabancı cumhurbaşkanı görmek sık sık alışverişe gidebileceğine, işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına delalet eder.

Rüyada birinin cumhurbaşkanı olduğunu görmek iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments