Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı birini hasta görmek

Rüyada yabancı birini hasta görmek

Rüyada yabancı birini hasta görmek yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına, verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına, yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine, sıkıntılarına ortak olacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yabancı birini hasta gördüyseniz:

  • Seçimleriniz ya da yaptıklarınız bazı kişiler tarafından onaylanmayabilir veya karşıt görüşler söz konusu olabilir.

Rüyada yabancı birini hasta görmek lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, kötü alışkanlıklarından arınacağına işaret etmektedir.

Rüyada yabancı hasta görmek hem itibar edineceğine, çok büyük başarılara imza atacağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına delalettir.

Rüyada yabancı biriyle arkadaş olmak kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, zahmet verecek işlerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yabancı bir kadına sarılmak hayırlı işler yapacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yabancı adamı öpmek onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, tüm parasını kaybedeceğine, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine inanılır.

Rüyada yabancı yazı görmek kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine delalettir.

Rüyada yabancı adamla öpüşmek kadim dostlar edineceğine, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada yabancı bir yerde kaybolmak ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, borca batacağına, geçim derdi çekeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments