Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı adamla öpüşmek

Rüyada yabancı adamla öpüşmek

Rüyada yabancı adamla öpüşmek o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına, üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına, gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yabancı adamla öpüşmek gördüyseniz:

  • Duygularınızı gözden geçirip, planlarınızı uygulamaya devam edebilirsiniz.

Rüyada yabancı bir adamla evlenmek çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, iyi insanlar ile birlikte olunacağına, geleceğin çok parlak ve güzel olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yabancı adam görmek sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına alamet eder.

Rüyada yabancı bir adamla konuşmak yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, yakın zamanda rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada yabancı adamla evlenmek hayır duaları alınacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yabancı ihtiyar adam görmek aksine işe neredeyse köstek olacağına, yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına, işlerin çok büyümeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evde yabancı adam görmek yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yabancı adamla öpüşmek rüya sahibini savunanların ise çok sevineceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada iki yabancı adam görmek işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments