Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı bir kadına sarılmak

Rüyada yabancı bir kadına sarılmak

Rüyada yabancı bir kadına sarılmak küskünlük yaşanacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, yeni bir eve sahip olacağına, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, iftiraya uğrayacağına, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yabancı bir kadına sarılmak gördüyseniz:

  • Taşınma ya da yaşadığınız yerde değişiklik söz konusu olabilir.

Rüyada yabancı kadına sarılmak hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine işarettir.

Rüyada yabancı bir kadına sarılmak sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine, sorumluluk alacağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada yabancıya sarılmak maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, kişinin daha çok kazanacağına, rüya sahibinin işlerinin açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yabancı erkeğe sarılmak şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, gelişiminin hız kazanacağına tabir olunur.

Rüyada yabancı birine sarılmak kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yabancı adama sarılmak herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, ancak rüyayı gören kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada yabancı erkekle sarılmak hayatı boyunca hep sevileceğine, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada yabancı bir erkeğin sarıldığını görmek projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments