Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı yazı görmek

Rüyada yabancı yazı görmek

Rüyada yabancı yazı görmek sevincinin üzüntüye döneceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı rivayet etmektedir.

Rüyada yabancı yazı gördüyseniz:

  • Modası geçmiş yöntemleri gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada yabancı dilde yazı görmek zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine, işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına yorulur.

Rüyada yabancı yazı görmek çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada yabancı yazı okumak hasret çekenlerin buluşacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yabancı birinden hoşlanmak yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada yabancı bir kadınla yatmak işlerini boşvereceğine, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına rivayet eder.

Rüyada yabancı devlette olmak insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza, geçim zorluğundan kurtulacağına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına rivayet eder.

Rüyada yabancı bir bebeği emzirmek kazandıklarının tadını çıkaracağına, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yabancı yerde olmak hayallerini gerçekleştireceğine, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments