Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı biriyle arkadaş olmak

Rüyada yabancı biriyle arkadaş olmak

Rüyada yabancı biriyle arkadaş olmak sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, güzel ve mutlu günler yaşayacağına, bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, maddi gücünün eksileceğine, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yabancı biriyle arkadaş olmak gördüyseniz:

  • Sizi kısıtlayan veya kurallarını empoze eden kişiler olabilir.

Rüyada yabancı arkadaş görmek kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine, geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine yorulur.

Rüyada yabancı biriyle arkadaş olmak itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada yabancı birini eve almak zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına yorulur.

Rüyada yabancı aktör görmek yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, kişinin rahat bir nefes alacağına yorulur.

Rüyada yabancı kızla konuşmak çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, işlerini boşvereceğine, kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına inanılır.

Rüyada yabancı erkeği öpmek toplum tarafından el üstünde tutulacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına, toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına inanılır.

Rüyada yabancı devlet başkanı görmek onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, işlerinin baltalanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yabancı mezarlığı görmek huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, sevineceğine, adeta havalara uçacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments