Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaban kurdu görmek

Rüyada yaban kurdu görmek

Rüyada yaban kurdu görmek aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına, yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada yaban kurdu gördüyseniz:

  • Çevrenize karşı biraz saldırgan bir tutum içine girebilirsiniz.

Rüyada yaban kurt görmek boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, rakiplerin geride bırakılacağına, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yaban kurdu görmek iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, sağlık problemleri yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yabanci biriyle öpüşmek duraklama yaşanacağına, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına delalet eder.

Rüyada yaban köpeği görmek hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, maddeden çok maneviyata önem vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yaban ördeği yakalamak içinin rahatlayacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine işarettir.

Rüyada yaban tavuğu görmek işlerinin ağırlaşacağına, Tövbe Edeceğine, herkesin desteğinin alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada yaban keçisi yakalamak kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, sağlam bir kariyer edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada yaban eriği görmek ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, bir ortaklık kurulacağına, işlerin daha kötüye gideceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments