Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaban hayvanı görmek

Rüyada yaban hayvanı görmek

Rüyada yaban hayvanı görmek önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, sorunların son bulacağına, hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, hayırlı işlerde yer alacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada yaban hayvanı gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanmanız durumunda planlarınızla karşınızdaki kişileri etkileyebilirsiniz.

Rüyada yaban hayvanları görmek o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına, zor durumların biteceğine, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yaban hayvanı görmek sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine inanılır.

Rüyada yaban eriği görmek hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, rüya sahibinin elinin darlaşacağına, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına delalet eder.

Rüyada yabanci biriyle öpüşmek yakaladığı bu şansın garanti olacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yavru yaban domuzu görmek daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine alamet eder.

Rüyada yaban kurt görmek galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada yabanci bir erkekle iliskiye girmek içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, seyahatlere katılacağına, işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına delalettir.

Rüyada yabanci ülkede olmak mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments