Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vurulan görmek

Rüyada vurulan görmek

Rüyada vurulan görmek yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, yoksul için zenginliğe, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, mutluluğunun her geçen gün artacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Rüyada vurulan gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınıza güvenebilirsiniz.

Rüyada silahla vurulmamak eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine yorulmaktadır.

Rüyada adam vurulmasını görmek yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına tabir olunur.

Rüyada kendini silahla vurulmuş görmek dilediği gibi harcama yapacağına, kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına delalet eder.

Rüyada babayı vurulmuş görmek takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına inanılır.

Rüyada silahla vurulan görmek alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına, işinin gücünün de hep rast gideceğine rivayet eder.

Rüyada vurulmuş birini görmek hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına, arzuların yerine geleceğine, insanlardan uzaklaşacağına işaret eder.

Rüyada silahla vurulanı görmek mal varlığında kayıplar yaşayacağına, sıkıntılara neden olacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada vurulup ölmediğini görmek kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine, kendisine bir çiftlik evi alacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments