Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vurulmuş birini görmek

Rüyada vurulmuş birini görmek

Rüyada vurulmuş birini görmek yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, kazanç ve kar getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada vurulmuş birini gördüyseniz:

  • İhtiyaçlarınızı karşılamak veya ilişkilerinizi güçlendirmek için zamana ihtiyacınız var.

Rüyada kardeşini vurulmuş görmek karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, yeni duygular tadacağına delalettir.

Rüyada kurşunla vurulup ölmemek kazancının her geçen gün artacağına, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına inanılır.

Rüyada vurularak öldürülmek çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada vurulmuş köpek görmek ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada kendini silahla vurulurken görmek stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada vurulup ölmek ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, bereket ve zenginlik bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada vurulup kan görmek maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata inanılır.

Rüyada silahla vurulmaya çalışılmak ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, hane içindeki huzurunun bozulacağına, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments