Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçların kısaldığını görmek

Rüyada saçların kısaldığını görmek

Rüyada saçların kısaldığını görmek ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına işarettir.

Rüyada saçların kısaldığını gördüyseniz:

  • Bir tür maneviyat arayışı içinde olmanız mümkündür.

Rüyada saçını kısaldığını görmek aile bireylerinden birine yardımcı olacağına, üzüntülerinin biteceğine, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının saçının kısaldığını görmek anne ve babanın kalbinin kırılacağına, maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine tabir olunur.

Rüyada saçlarının kısaldığını görmek kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine alamet eder.

Rüyada birinin saçının kısaldığını görmek onlarla arasının açılacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına delalettir.

Rüyada saçların kısaldığını görmek çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına, ona kol kanat gereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada saçın kısaldığını görmek mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının saçının kısaldığını görmek uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine inanılır.

Rüyada saç kısaldığını görmek girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments