Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücuttan kıl çıkarmak

Rüyada vücuttan kıl çıkarmak

Rüyada vücuttan kıl çıkarmak onları gücendireceğine ve çok kıracağına, borç batağına düşeceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına, hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada vücuttan kıl çıkarmak gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınızın veya arkadaşlarınızın hayallerinizi baltalama veya engelleme girişimlerine izin vermemelisiniz.

Rüyada vücuttan kıl çıkarmak iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada vücudundan kıl çıkarmak rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada vücudunda kıl çıkarmak böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bir hastalıktan kurtulunacağına, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine işaret eder.

Rüyada vücuttan kurt çıkarmak kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına işarettir.

Rüyada vücudunda kene çıkarmak zenginlik kazanacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine işaret eder.

Rüyada vücuttan kurşun çıkarmak işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada vücudundan diken çıkarmak gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada vücuttan kemik çıkarmak son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments