Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudundan kir çıkarmak

Rüyada vücudundan kir çıkarmak

Rüyada vücudundan kir çıkarmak çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, çok kötü durumlara düşüleceğine, ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, kötü işlere girmeyeceğine, çok iyi atılımlar yapılacağına, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada vücudundan kir çıkarmak gördüyseniz:

  • Aslında sizin için faydalı konularda ya da işlerde, kendi kendinizi engelleyecek bahaneler üretiyor olabilirsiniz.

Rüyada vücuttan kir çıkarmak fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına işarettir.

Rüyada vücudundan kir çıkarmak gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada vücudunda kir çıkarmak endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına işaret eder.

Rüyada vücutta kir görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada vücut kiri görmek maddi sıkıntıların vuku bulacağına, geçiminin kolaylaşacağına, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına işarettir.

Rüyada vücudunun kirlendiğini görmek işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, aksiliklerin başgöstereceğine tabir olunur.

Rüyada vücudundan kir çıktığını görmek planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına alamet eder.

Rüyada vücudunda kir görmek sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, onların kıymetini bileceğine, atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments