Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücuttan kemik çıkarmak

Rüyada vücuttan kemik çıkarmak

Rüyada vücuttan kemik çıkarmak eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine işarettir.

Rüyada vücuttan kemik çıkarmak gördüyseniz:

  • Halledebileceğinizden çok şeyle ilgilenmeniz ya da diğerlerinin size görev veya yük yüklemesine açık duruşunuz memnuniyetsiklik yarata bilir.

Rüyada vücuttan kemik çıkarmak uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağızdan kemik çıkarmak hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine, kırılan kalplerin tekrar barışacağına, elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine işarettir.

Rüyada ağzından kemik çıkarmak peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine yorulur.

Rüyada mezardan kemik çıkarmak sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, tazeleneceğine ve şifa bulacağına tabir olunur.

Rüyada burnundan kemik çıkarmak kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada vücudunda kıl çıkarmak keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Rüyada vücuttan iğne çıkarmak hata ve günah işlemekten uzak duracağına, işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına, dayanışma ve sevgi içinde olacağına delalettir.

Rüyada vücuttan irin çıkarmak kafasına göre birini bulacağına, geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments