Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücuttan kir çıkarmak

Rüyada vücuttan kir çıkarmak

Rüyada vücuttan kir çıkarmak maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, insanların hayranlığını kazanacağına, sıkıntılı olduğu bir durumda rüya sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, bol kazançlı günlere kavuşacağına, özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada vücuttan kir çıkarmak gördüyseniz:

  • Kararı daha ileriye bırakmalısınız.

Rüyada vücudunda kir çıkarmak büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada vücuttan kir çıkarmak bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, zor zamanların ve sorunların geride kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada vücudundan kir çıkarmak kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına delalet eder.

Rüyada vücudunda kir görmek eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, huzurun kaçacağına alamet eder.

Rüyada vücut kiri görmek rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada vücudunun kirlendiğini görmek yükünün hafifleyeceğine, onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına, aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada vücutta kir görmek neşe ve sağlıkla geçeceğine, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, mutlu bir insan olunacağına rivayet eder.

Rüyada vücudundan kir çıktığını görmek para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments