Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudunun kirlendiğini görmek

Rüyada vücudunun kirlendiğini görmek

Rüyada vücudunun kirlendiğini görmek silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, evdeki nimetin çoğalacağına, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine işaret eder.

Rüyada vücudunun kirlendiğini gördüyseniz:

  • Rutin dışına çıkabilirsiniz.

Rüyada vücudundan kir çıkarmak yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, donanımlı kılacağına tabir olunur.

Rüyada vücutta kir görmek sıkıntılı bir döneme girileceğine, bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada vücudundan kir çıktığını görmek yorgun ve gergin günler geçireceğine, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada vücuttan kir çıkarmak kötü yola sapmayacağına, borca batacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vücudunun kirlendiğini görmek sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine inanılır.

Rüyada vücudunda kir çıkarmak dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına işaret eder.

Rüyada vücut kiri görmek sevineceğine, adeta havalara uçacağına, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, güç ve para kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada vücudunda kir görmek sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments