Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudundan kir çıktığını görmek

Rüyada vücudundan kir çıktığını görmek

Rüyada vücudundan kir çıktığını görmek yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, işine dört elle sarılacağına, bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, birçok kişiye yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada vücudundan kir çıktığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda kalıcı sözler vermek veya belli anlaşmalar yapmak üzere olabilirsiniz.

Rüyada vücudundan kir çıktığını görmek sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına, yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada vücudunun kirlendiğini görmek zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada vücuttan kir çıkarmak onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada vücudundan kir çıkarmak hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına işaret eder.

Rüyada vücut kiri görmek gün yüzü görmeyeceğine, rahata erileceğine, eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada vücudunda kir çıkarmak sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Rüyada vücutta kir görmek eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vücudunda kir görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments