Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücut kiri görmek

Rüyada vücut kiri görmek

Rüyada vücut kiri görmek ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına, doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, huzur ve kazanç getireceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına alamet eder.

Rüyada vücut kiri gördüyseniz:

  • Yapamayacaklarınıza değil, yapabileceklerinize odaklanın.

Rüyada vücudunda kir görmek sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına, keyiflerinin yerinde olacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine inanılır.

Rüyada vücudunda kir çıkarmak çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, hayatı baştan aşağı değiştireceğine alamet eder.

Rüyada vücutta kir görmek üzerinde kafa yoracağına, çevresinin güzel insanlarla dolacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vücudundan kir çıktığını görmek yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine işaret eder.

Rüyada vücudunun kirlendiğini görmek aşık olacağına, ailesindeki huzurun bozulacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına işaret eder.

Rüyada vücuttan kir çıkarmak yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada vücut kiri görmek alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına delalet etmektedir.

Rüyada vücudundan kir çıkarmak uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments